Forum Capoeira
Administrator
Hej
Wybieramy się całą bandą na warszaty
Wyjazd w sobotę godz 8.32 z dworca PKP spotkanie 8.10 pod zegarem przy wejściu na perony
Powrót pociagiem z Legnicy do wrocławia o godzinie 17.55 lub 19.08
Koszt warsztatów 80 pln
koszt noclegu w schronisku młodzieżowym 22 pln ( 16 pln bez pościeli )
Miejsce warsztatów: Zespół Szkół Samochodowych przy ulicy Słubickiej 7
Godziny zajęć Sobota 11.30 - 18.00; 19.00 Bankiet
Niedziela: 11.30 - 18.00
Prowadzący zajęcia contra-mestre Xuxo grupo cordao de ouro
Pozdrowienia
Gasparzinho
Dla mnie było krótko, bo tylko w drugi dzień, ale i tak czuje spełnienie;)
C.Mestre Xuxo nie pomylił się, kiedy przed treningiem z dźwiganiem worków i sadzeniem ryżu powiedział , ze to będzie pewnie pierwszy taki trening w życiu każdego z nas. Nie wiem czy jeszcze będzie szansa kiedyś doświadczyc w ten nietypowy sposób "opowiedzianej" historii Capoeiry.
poza tym bardzo mi się podobała atmosfera swojskości i kameralności tych warsztatów, za co wielkie dzięki C.Mestre Xuxo oraz uczestnikom.
Miło było spotkać starych Capoznajomych (z kazdymi kolejnymi warsztatami jest ich coraz więcej:) jak i również poznac tych nowych.
A Ci co nie byli niech załują
I.U.N.A.
ja rowniez dziekuje ekipie za wyjazd bylo super,takich wrazen nie kupi sie za pomoca mastercard
treningi daly troche w kosc ale byly tez momenty bardzo fajnej zabawy ( jak wspomniana 'lekcja historii' na zywo oraz koordynacja
) c-m Xuxo zrobil bardzo pozytywne wrazenie,zarowno pod wzgledem umiejetnosci jak i osobowosci. pozostaje czekac na kolejne warsztaty
pozdro
I.U.N.A.
thx man mysle ze na trening mozecie wpadac nawet jakby to mial byc Wasz pierwszy dzien